Kalender 2018

Kalender 2018

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Till alla nya kissar på katthemmet! Del 2

Idag tänkte vi visa platser för den lite modigare och avslappnade katten.

1. Detta är ”titta ut ur holken”. Den passar dig som börjar bli lite tuffare men ännu inte helt vågat släppa loss. Du visar att du vågar och är modig samtidigt som du har rumpan i tryggt förvar inne i holken. När du ligger så här kan du även få lite gos från volontärerna och det är ju rätt nice med kli bakom örat. Men du kan snabbt backa in i holken när du tycker att du fått nog av goset.

Så detta tycker jag är den absolut bästa platsen för den lite mer avslappnade katten.

/Lazlo

Lazlo

2. Detta är ”kuras ihop dig till en boll”.  De andra katterna stör dig inte för de tror att du sover. Volontärerna klappar bara en liten stund för de kan inte låta bli då du är så söt men de vill inte klappa för länge för de vill inte väcka dig. Sen får du alltid extra god mat serverad framför näsan för du ser ju lite ynklig ut när du ligger så här så då tar de fram bästa maten för att försäkra sig om att du verkligen äter.

Så detta tycker jag är den absolut bästa platsen för den lite mer avslappnade katten.

/Misa

Misa

3. Detta är ”slappa i hörnet på översta hyllan”. Detta är en väldigt bra plats. Det är i rummet längst in på katthemmet, högst upp och i ett hörn. Här har du koll på allt och alla. Fräs eller se lite sur ut om du vill vara ifred eller visa magen och sträck fram nosen om du vill ha gos. Här finns utrymme för att vara själv och få vara ifred och att få sällskap och gos.

Så detta tycker jag är den absolut bästa platsen för den lite mer avslappnade katten.

/Tanja

Tanja

4. Detta är ”Bädd med utsikt mot korridoren”. Med denna plats ser du allt. Du ser om någon tvåbenting är på väg så du snabbt kan besluta om du ska ligga kvar eller smyga in i en holk. Här ser du även alla katter så du kan spana på de du gillar och undvika de som du kanske inte alltid kommer helt överens med. Denna plasten är perfekt för den som gärna vill ha lite extra klappar då det är lätt för volontären att smeka en över huvud och rygg medan de går förbi och samla tex matskålar. Även perfekt för en pratstund då volontärens ansikte kommer i bra höjd när de rensar toalådorna.

Så detta tycker jag är den absolut bästa platsen för den lite mer avslappnade katten.

/Leif

Leif

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>