Kalender 2018

Kalender 2018

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Till alla nya kissar på katthemmet! Del 3

Då är vi framme vid de allra modigaste och cooolaste kissarna på katthemmet!

Dessa platser och viloställningarna är inget för den fege. Här krävs mod!

1. Detta är ”golvet”. Denna viloplats kräver att du inte är rädd för fötter och ben på tvåbentingar. Man måste ha is i magen och våga ligga kvar när de kommer gående mot en. Härifrån har man tillgång till alla leksaker och till mängder av matskålar. Är man riktigt lat kan man lägga sig med huvudet på en matskål och äta samtidigt som man vilar kroppen. Ytterligare en fördel med denna plast är att den är sval, vilket passar alldeles utmärkt varma sommardagar.

Så därför tycker jag att detta är den absolut bästa platsen för den cooola katten! /Effie

Effie

2. Detta är ”ute i en hylla”. Den är perfekt varma dagar. Man kan känna vinden i sina morrhår och man får mycket frisk luft vilket är bra då det håller en ung. Här ute får man oftast vara ifred men vill man ha gos kan man alltid göra sig extra söt när någon av tvåbentingarna tittar ut, för de kan ju som vanligt inte motstår lite gos med oss godingar.

Så därför tycker jag att detta är den absolut bästa platsen för den cooola katten! /Torsten

Torsten

3. Detta är ”stolen”. Denna funkar fint både inne och ute. Jag föredrar den dock utomhus då man får frisk luft och kan höra pippifåglarna kvittra. Härifrån har du koll på allt. Du ser upp på hyllor och längst golvet. Bra för den modiga som inte är så kelig av sig. Här kan du snabbt ta dig bort från tvåbentingarna när de vill gosa lite. Absolut bästa platsen då du har så många flyktvägar.

Så därför tycker jag att detta är den absolut bästa platsen för den cooola katten! /Emilia

emilia

4. Till sist har vi den absolut modigaste och cooolaste viloställningarna av de alla ” på rygg” Detta är inget för den blyga. Detta kräver mod och enorm självsäkerhet. Detta bör inte prövas av den ovane. Här är du helt utlämnad så det gäller att du inte är rädd för varken katter eller tvåbentingar. Att dessutom göra det i ”klapphöjd” är extra riskabelt och cooolt. Det här är bara för de absolut modigaste på katthemmet.

Så därför tycker jag detta är absolut bästa platsen för den absolut cooolaste katten på det här stället! /Amir

Amir

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>