Kalender 2018

Kalender 2018

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Jösses va vi fick jobba!!!

Ja är heeeelt slut fortfarande… Ni som inte va här i lördags på vår Höstmarknad (Ni skulle ha vart här…) Jag slet så morrhåren slokade ska ni veta med det viktigaste jobbet den dan!

KLAPPKATT

Japp det va JAG det!!! (Å visst de va två till lirare i grannboxen men jag slet hårdast ska ni veta!)  Jag skickar me nåra bilder på va ni missade ni som missade kalaset! Mycke smask såldes (men alldeles för lite kattgodis enligt min åsikt…) Kolla bara!

Hej då hej nu ska jag sova fram till på lördag så att morrhåren återhämtar sig för då har jag planerat att jag och Timmy ska blir bokade! För det måste vi ju bara bli nu – För vi är ju bara bäst helt enkelt! 

Å ja visst ja… Jag skulle ju skriva nått mer hade ja lovat:

TACK TILL ALLA SOM KOM I LÖRDAGS!!!! 

Tjingeling från Pelle Rallare & Co!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>