Kalender 2019

Kalender 2019

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Abbas Goodyear

Abbas hade levt hemlös på en däckfirma i Rotebro ihop med sin familj (mamma katt samt sina två ungar). Han, mamman och systern fångades in först och fick komma till Kattstallet men när det var dags för sonen Amir så var de fullbelagda pga ett stort antal katter från ett dödsbo och de hade ingen möjlighet att ta in Amir. Vi blev tillfrågade om vi kunde hjälpa honom.

Vi kände direkt när han kom in att det var så sorgligt att han pga av omständigheterna särats från resten av sin familj – vi kontaktade Kattstallet och frågade om vi kunde få ta över pappa Abbas och resten av familjen. Dottern Melody var redan bortadopterad men pappa Abbas och mamma Serafina kom in till oss och fick återförenades med sonen Amir

Pappa Abbas är den som är mest vaksam av dem, han har levt ett hårt liv att skydda sin familj och är van att försvara sig och dem. Vi ger honom tid att låta oss vinna hans förtroende. Vi ger honom god mat och mjuka filtar och mycket kärlek – så får tiden göra sitt!

Abbas söker ett kärleksfullt hem där han kan få gå ut igen så småningom och gärna tillsammans med sonen Amir – de är aldrig långt ifrån varandra…

 

Abbas Goodyear fakta

Bokningsstatus: Bokningsbar
Ålder: 4 år
Kön: Hane
Placering: På katthemmet
Kattens behov: Extra kärlek Behöver kompis Utekatt
Skicka intresseanmälan