Kalender 2018

Kalender 2018

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Aslan af Herrö

Aslan & Aston bodde hos en bonde på Muskö. Ett par bekanta till honom åkte en dag förbi och hälsade på och det visade sig att bonden hade blivit dålig, han vågade inte gå ut och minnet sviktade. Han matade inte längre sina djur vilket ledde till katastrofala följder.

Vi blev kontaktade och fick hjälp av en vänlig själ att fånga in Aslan och Aston så att de fick komma in i värmen till oss på katthemmet.

Aslan är cool och låter sig försiktigt klappas. Han går runt och leker och myser. Han gillar rastgårdarna och rör sig nu över hela katthemmet.

Aslan och Aston tycks inte ha några starkare band till varandra, man ser dem aldrig ihop. Men självklart vill Aslan inte leva som ensamkatt utan han söker nu ett nytt hem hos en familj som redan har en annan snäll katt. En familj utan småbarn är att föredra. Aslan är van att ha tillgång till naturen så ett hem med utegångsmöjligheter i en grön och lugn miljö är vad han önskar sig 

Aslan af Herrö i bloggen

Aslan af Herrö fakta

Bokningsstatus: Bokningsbar
Ålder: 8 år
Kön: Hane
Placering: På katthemmet
Kattens behov: Extra kärlek Behöver kompis Utekatt
Skicka intresseanmälan