Kalender 2018

Kalender 2018

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Aston af Herrö

Aston & Aslan bodde hos en bonde på Muskö. Ett par bekanta till honom åkte en dag förbi och hälsade på och det visade sig att bonden hade blivit dålig, han vågade inte gå ut och minnet sviktade. Han matade inte längre sina djur vilket ledde till katastrofala följder.

Vi blev kontaktade och fick hjälp av en vänlig själ att fånga in Aston & Aslan så att de fick komma in till oss på katthemmet. De har nu haft tid att vänja sig vid livet på katthemmet som innekatter.

Aston har tinat upp betydligt gällande beröring och låter sig nu klappas obehindrat! Han har blivit en tryggare och gladare katt och har skaffat sig många nya vänner på katthemmet!

Det visade sig snabbt att Aston och Aslan inte har någon stark relation till varandra, man ser dem aldrig ihop. Utan istället har Aston fått många nya vänner på katthemmet och hans bästa vän har blivit Kol-Björn, de ligger oftast och myser ihop i stolen under en filt.

Aston och Kol-Björn vill flytta ihop till ett lugnt hem utan barn där de kanske kan få gå ut igen i en trygg miljö, om de vill. 

Kol björn.3 JPG

Aston af Herrö i bloggen

Aston af Herrö fakta

Bokningsstatus: Bokningsbar
Ålder: 5 år
Kön: Hane
Placering: På katthemmet
Kattens behov: Innekatt Extra kärlek Behöver kompis Utekatt
Skicka intresseanmälan