Kalender 2018

Kalender 2018

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Castor Bentley

2017-07-18

Castor har nu fått en alldeles egen familj i Hässelby som älskar honom och kommer att ta hand om honom för resten av hans liv – en kattälskande familj som redan adopterat tre andra katter från katthemmet… Vi kunde inte önska ett bättre hem till vår fina Castor – TACK! Många kramar från oss och ha ett underbart liv tillsammans!

Om Castor:

Castor har blivit matad i Häggvik sedan 2011. En dag när vi var och tankade vår bil där i området så kom en dam fram till oss då hon såg att det stod Katthemmet på bilen.
Hon berättade att hon varje dag sedan 2011 hade åkt dit för att mata en hemlös katt som bodde i ett buskage mellan Statoil och E4an!

Hon hade åren försökt att hitta hjälp till honom men inte fått något svar av katthemmet hon hade mailat. Vi lovade att vi skulle ta in honom så fort vi fick plats och att vi skulle prioritera honom då han hade gått där så länge…

Strax därefter så prioriterade vi honom när vi fick en plats ledig och Castor kom in till oss in i värmen, han var klapptam bara man var lugn så troligen är han en förvildad tamkatt.

Castor har utvecklats till en kelig charm prins! Han älskar att bli borstad och njuter av våra klappar! Något han länge saknat…

Castor provbor nu hos en kattälskande familj