Kalender 2018

Kalender 2018

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Charlie Gard

Vi blev kontaktade av LIVGARDET i Kungsängen de hade sedan ett par år en ”livgardeskatt” som hade bosatt sig under en byggnad och hon hade under sommaren fått två kattungar. De måste nu flyttas eftersom fortifikationsverket (de som äger byggnaderna) hade uppmärksammat dem och ville avliva katterna.

Vi sa ja till kattfamiljen – kattungarna som var stora nog placerades i jourhem för socialisering. Charlie dök upp som en överraskning för militärerna, de hade aldrig sett honom tidigare! Han och mamma Lotta fångades in och kom in till oss på katthemmet.

Charlie var en stor och fin katt, om än ärrad av sitt liv ute, han var väldigt cool och lugn och vi misstänkte att det gömde sig en tamkatt där inne och det visade sig med tiden stämma! 

Charlie fick för ett år sedan chansen att flytta med några av sina vänner till en kattälskande familj som bor lantligt på Djurö. Det är himmelriket för en katt med mycket bra utegångsmöjligheter. Första tiden gick allt bra men så småningom så började Charlie hålla sig ute hela tiden och kom bara in på natten.  Det var inte riktigt det liv vi tänkt för Charlie och i samrådan med hans nya ägare beslöt vi oss tillsammans för att söka ett nytt hem till honom.Allt för Charlies bästa! 

Så Charlie söker nu ett lugnt kärleksfullt hem där han kan få stå i centrum och där det bor en snäll kattkompis – Charlie är en mycket god kamrat och gör sig lätt nya vänner både bland kattdamer och herrar. Han behöver en in-nätad altan eller rastgård eller få gå ut i ett lugnt och tryggt område.

 

 

Charlie Gard i bloggen

Charlie Gard fakta

Bokningsstatus: Bokningsbar
Ålder: 9 år
Kön: Hane
Placering: På katthemmet
Kattens behov: Extra kärlek Senior katt Utekatt Extra omsorg
Skicka intresseanmälan