Kalender 2018

Kalender 2018

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Connor O’Brian

Connor är hittad i ett bostadsområde, han upptäcktes när han gick runt ett lägenhetshus och jamade, då var han gissningsvis bara runt 8-10 veckor gammal. Mager och undernärd.

Efter en vecka var det en boende som tog in honom. Hon satte upp efterlysningslappar i området för att söka efter hans ev ägare men sorgligt nog utan att få napp. Hon förstod att han blivit övergiven och att han behövde mer än vad hon kunde erbjuda och kontaktade oss och bad om hjälp.

Connor kom in till oss och fick flytta in till Jerry O’Brian. De är ju nästan jämngamla och vi tänkte de kunde passa bra ihop. Connor är extremt kontaktsökande och kelig och busig och – ja… Mycket kattunge, Det tog några dagar för dem att bekanta sig men nu leker de tillsammans och myser under överseende av morbröderna Paul & Allan O’Brian.

Conner är nu alltså upptagen i familjen och får också heta O’Brian Och även om Connor är tam och kelig så är han inte i bästa skick så han behöver lugn och ro och nyttig mat ett tag framöver.

Connor och adoptivbrorsan Jerry bor i jourhem i väntan på ett eget hem. De vill bo hos en lugn familj där det finns en lugn och trygg katt som kan lära dem alla knep! Å så vill de få gå ut till sommaren när de har bott in sig.

Connor O’Brian fakta

Bokningsstatus: Bokningsbar
Ålder: 4 månader
Kön: Hane
Placering: Jourhem
Kattens behov: Extra kärlek Behöver kompis Utekatt
Skicka intresseanmälan