Kalender 2018

Kalender 2018

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Cosmos af Kotteland

2017-07-04

Cosmos (Bosse) och hans älskade mamma Kattamor (Elsa) har nu fått ett alldeles eget hem precis som det de drömt om – ett hus i skogen på Ingarö… Ha ett underbart liv tillsammans med er nya kärleksfulla familj! Många kramar från oss!

Kattamor och Cosmos hem

Bosse Ester

Om Cosmos:
Vi fick larm av en kvinna som hade köpt ett hus i Kårsta och som efter ett tag upptäckte att det bodde en kattfamilj under deras hus. Huset ligger lantligt och de få boende som bor i närheten kände inte till katterna, gissningen blev att det var de gamla ägarna som lämnat dem kvar men inte heller de ville kännas vid katterna.

Då ungarna bara var runt 6 veckor så kändes det akut att få in dem så vi fångade omgående in mamma katt och hennes ungar samt även senare under dagen en trolig fjolårsunge. Alltså  Cosmos.  Efter en längre tid i jourhem där de blivit kastrerade kommer nu Cosmos & Kattamor in till oss på katthemmet.

Cosmos har nu slappnat av och har funnit sig till rätta på katthemmet! Han tycker det är mysigt med klappar och hittar mysiga sovställen lite här och där! Han vill flytta med mamma till ett eget hem!

kattamor-cosmos

Mamma =

Cosmos & Kattamor provbor nu hos en familj som bor lantligt på Ingarö

 

Cosmos af Kotteland i bloggen