Kalender 2018

Kalender 2018

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Elvira Nett

Bokad

Elvira & Viola kom in tillsammans från en lada i Karlstad där en kattkoloni bildats. Många olika katthem har hjälpts åt och tagit katter därifrån. Elvira njuter mycket av att vara inne i värmen och av de mjuka bäddarna på katthemmet.

Ett av Elviras favoritställen är köket – där hänger hon ofta och kollar vad vi gör och tigger genom att se oss djupt in i ögonen för att få sitt favoritgodis – Bilanx. Hon är en liten nyfiken tjej som vill veta mer om oss och vad vi gör och varför vi gör det! Hon låter sig klappas försiktigt när det är helt lugnt omkring henne och om man närmar sig mjukt och försiktig. Hon tycker mycket om andra katter och stryker sig emot dem men hon föredrar ändå att ligga för sig själv när hon vilar.

Elvira söker ett kärleksfullt hem  tillsammans med någon vän från katthemmet och gärna där det redan bor en trygg och snäll kattkompis som hon kan lära sig mer av.

 

Elvira Nett i bloggen

Elvira Nett fakta

Bokningsstatus: Bokad
Ålder: 4 år
Kön: hona
Placering: På katthemmet
Kattens behov: Extra kärlek Behöver kompis