Kalender 2018

Kalender 2018

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Ernest Hemingway

2017-11-02

Du har hittat ditt drömhem käre Ernest –  ett hus i skogen där den snälle August blivit din nya bästa vän! Så härligt att veta att du nu ska få känna dig lycklig och trygg för resten av ditt liv med kärleksfulla människor som du litar på och som älskar dig! Många kramar till dig och dina snälla människor!

Om Ernest:

Ernest har gått hemlös på Adelsö. Han levde med flera andra katter i en lada där och tanken var att han skulle bli en TNR-katt med hjälp av Adelsö Katthjälp.

Men när han togs in för kastrering etc så upptäcktes en skada som krävde lite längre vård tid och under de månader som han var inne och blev omskött tills skadan var läkt så hann han vänja sig att leva nära människor, han började uppskattar klappar och extra omsorg. Så när han väl var läkt så kändes det inte rätt att återplacera honom till ladan längre utan istället fick han hjälp att komma in till ett katthem.

Ernest tycker mycket om andra katter, han är blyg men uppskattar våra klappar   God blötmat och mjuka bäddar står högt på favoritlistan! Han har nu fått två nya vänner på katthemmet som tar väl hand om honom Mackan & Henke!

 Ernest provbor nu på Adelsö där det bor en snäll hankattskompis

 

Ernest Hemingway i bloggen