Kalender 2018

Kalender 2018

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Fina Anna/Majsan

2017-09-21

Fina Anna som numera heter Majsan – ett nytt namn och ett nytt liv väntade på dig minsann!  Hos en kärleksfull familj och två nya kattkompisar i Tumba, villa med rastgård – kan livet bli så mycket bättre? Vi tror du nu har fått allt du har drömt om…. Ha ett riktigt underbart liv tillsammans! Många kramar från oss alla på Katthemmet!

Om Anna:

Anna räddades från avlivning på en djurklinik tack vare en godhjärtad veterinär som jobbar där – han kontaktade oss och vi sa Ja – så klart!
Anna är tam men blyg och ledsen efter ett jobbigt liv den sista tiden – och nu var hon en hårsmån från att mista livet…

Annas historia är denna av det vi kunnat ta reda på: Ursprungligen är hon hittad i Norrtälje där hon ingick i en liten koloni hemlösa katter som tillsammans försökte överleva vinterkylan. De blev räddade och fick komma in till ett katthem som sedan placerade henne hos en familj. Så någon gång i tiden har hon varit någons katt som blivit övergiven el bortsprungen  men trots annonser som sattes ut då hittades ingen ägare.

I samråd med det katthem som en gång räddat henne stannade hon kvar hos oss för omplacering.

Fina  Anna fick snabbt en intresseanmälan och har nu flyttat för att provbo! Hon provbor nu hos en kärleksfull familj där det bor två snälla kattkompisar

anna 3