Kalender 2018

Kalender 2018

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Hampus of SoFo

Hampus kom från en kattsamlare på Södermalm – ägaren hade helt tappat kontrollen över sina katter. Vi blev larmade av bovärden som tyckte synd om katterna och bad oss om hjälp då hyresvärden tänkte vräka mannen. Vi åkte dit i tron om att det var 10 st katter men så var inte fallet… Där fanns 36 st i alla åldrar, storlekar och färger! Alla katterna hos mannen har ändå blivit väl behandlade och fått bra mat.

Efter en tid på katthemmet blev Hampus kompis med hankatten Zingo och fick sedan flytta till ett hem tillsammans med honom. Men Hampus är nu tillbaka på katthemmet efter 4 år. Han har problem med kronisk snuva och har gått igenom flertalet behandlingar och blivit betydligt bättre men det går lite i vågor och han är sällan helt symptomfri. Hampus är dock en levnadsglad katt som inte tycks bekymra sig så mycket för sina problem. Han är enormt snäll och rar och kommer bra överens med alla de andra katterna, han är alltid framme och tigger godsaker i köket och vill gärna vara nära men har en tendens att smita undan från klappar då han inte är helt van vid det trots att han är tam.

Hampus söker ett lugnt, kärleksfullt och tryggt hem där det finns minst en snäll katt.

Hampus of SoFo i bloggen

Hampus of SoFo fakta

Bokningsstatus: Bokningsbar
Ålder: 7 år
Kön: Hane
Placering: På katthemmet
Kattens behov: Innekatt Extra kärlek Behöver kompis Utekatt
Skicka intresseanmälan