Kalender 2018

Kalender 2018

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Hazzan Hex

2017-10-31

Hazzan har fått ett eget hem med en massa kompisar! En du redan kände – Gino, ni kom in från samma kattkoloni och så 2 nya bekantskaper brorsorna Knut & Konrad, och så ett par kaniner! Vi tror säkert att du kommer att trivas i detta gäng och med snälla kattälskande människor! Ha ett underbart liv tillsammans kära vänner!

Om Hazzan:

Hazzan kom in tillsammans med Zimmy från en kattkoloni i Tullgarn i Vagnhärad/Trosa. De bodde på en gård och blev matade av en vänlig själ. Hon har under 1 års tid fångat in katter där, kastrerad och lämnat till olika katthem. I våras hittade hon 2 katter skjutna i diket vid gården. Någon hade tröttnat på katterna och troligen börjat skjuta dem.

Hazzan & Zimmy fick komma in till oss. Hazzan är ganska cool men självklart blyg och undrande över allt som hänt. Då hans päls var full med tovor så fick han en snygg rakning vid kastreringen. 

Hazzan rör sig nu obekymrat på katthemmet och hänger mest i köket och i rastgården. Han har blivit en cool kille!

Hazzan vill ha ett hem där han kan få gå ut igen i en trygg miljö och gärna med en kompis på katthemmet eller till en familj där det finns en snäll kompis! 

Hazzan har nu åkt och provbott hos en kattälskande familj i Vallentuna

Hazzan Hex i bloggen