Kalender 2019

Kalender 2019

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Familjens kom ihåg-kalender 2019

Familjens kom ihåg-kalender 2019

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp din familjekalender nu!

Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Jerry O’Brian

Lille Jerry kommer från en stor kattkoloni i Salbohed. Han kom in tillsammans med farbror Allan. En äldre dam hade några katter och sen gick det helt över styr då hon inte kastrerade dem och till slut hade en större koloni av katter bildats…

De fick inte den omvårdnad de behövde och mådde inte alls bra. De gick bl.a. omkring med obehandlad öronskabb. Länsstyrelsen utfärdade ett djurförbud och fattade beslut om att katterna skulle omhändertas och omplaceras. De tog kontakt med Svekatt för att få hjälp av katthem som har vana av förvildade koloni-katter för att dessa katter ska få bästa möjlighet till hjälp och rehabilitering och sedan framtida goda liv.

Jerry är klapptam om än lite skygg, han har blivit matad och klappad men behöver få vänja sig vid att bli mer hanterad. Han återförenades med morbror Paul som kom i en vecka tidigare – det var ett kärt återseende. Paul var hans x-a förälder sedan hans mamma och syskon hamnat på ett annat katthem. Det var många mammor med ungar och svårt att veta vem som hörde ihop med vem.

Jerry är helt klapptam bara man hinner i kapp honom… Han far runt i 180 på katthemmet och i rastgårdarna och jagar alla leksaksmöss tillsammans med sina kompisar…  Jerry har roligt helt enkelt och har inte tid med oss tråkiga människor… Han skulle vilja flytta med sin farbror Terry till ett eget hem (och får syrran Enya hänga med så vore det toppen! ) de vill få gå ut i en trygg utemiljö när när de har bott in sig och är redo för det.

terry och Jerry

Jerry O’Brian i bloggen

Jerry O’Brian fakta

Bokningsstatus: Bokningsbar
Ålder: 1 år
Kön: Hane
Placering: På katthemmet
Kattens behov: Extra kärlek Behöver kompis Utekatt
Skicka intresseanmälan