Kalender 2018

Kalender 2018

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Kajsa-Kavat af Kotteland

Bokad

Kajsas mamma Tanja har levt som hemlös ihop med ett flertalet andra katter i ett nerlagt Industriområde. Ett annat katthem fick larmet. Det var en kattkoloni på ca 20-30 katter som levde i ett nedlagt industriområde i Rågsved. Området var riktigt ruffigt med plåtskjul, bilvrak, skräp och skumma typer… De har roat sig med att skjuta prick på katterna och köra över små kattungar med flit. Flera katthem hjälptes åt att ta in dessa katter och vi har nu Tanja, Oliver och Omar hos oss.

Tanja som var högdräktig fick åka vidare till jourhem Kotteland i Västerås och där fick hon föda sina 5 ungar: Konrad, Knut, Kajsa Kavat, Klas-Göran och Kitty i trygg och lugn miljö.

Kajsa var modigast av alla syskon! Klättrade högst och sprang fortast! Ett busfrö i söt-förpackning! Hon behöver ett kärleksfullt hem med en passande kompis och där hon kanske kan får gå ut i en trygg miljö eller få mycket stimulans och lek!

Kajsa kavat af kotteland

Kajsa som liten

Kajsa-Kavat af Kotteland fakta

Bokningsstatus: Bokad
Ålder: 2 år
Kön: hona
Placering: Jourhem
Kattens behov: Extra kärlek Behöver kompis Utekatt