Kalender 2019

Kalender 2019

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Kajsa Ek

Kajsa Ek kom in tillsammans med sin syster Lisa Ek och Pappa Roffe från Märsta där de blev matade av en man under flera år. Mannens dotter tog över huset och så även matandet av de hemlösa katterna. Hon tog hand om de ungar som föddes och gav dem nya hem men ville även hjälpa de tre vuxna. Hon kontaktade oss och ställde dem på kö och Kajsa med familj bor nu på katthemmet.

Kajsa är lite blygare än sin syster Lisa men hon är också klapptam. Men åren som hemlös och det faktum att hon är född ute gör att hon automatiskt håller lite avstånd till oss människor men om man ser igenom den fasaden och är lugn så får man klappa henne när hon ligger i en bädd. Hon har dragit på sig lite lätt övervikt och behöver få att hem där motion ingår…

Kajsa söker ett lugnt och kärleksfullt hem tillsammans med någon vän på katthemmet som hon känner sig trygg med nu när hennes pappa Roffe Ek har gått bort pga sjukdom..

Kajsa Ek i bloggen

Kajsa Ek fakta

Bokningsstatus: Bokningsbar
Ålder: 10 år
Kön: hona
Placering: Jourhem
Kattens behov: Innekatt Extra kärlek Behöver kompis
Skicka intresseanmälan