Kalender 2019

Kalender 2019

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Laban Musk

2018-03-21

Efter att ha varit sjuklig en tid får vår fina Laban till sist somna in. Vi misstänker tumörsjukdom. Du kämpade länge – men så till slut tog dina krafter slut och du ska inte längre behöva lida. Finaste Laban nu får du gå över Regnbågsbron tills vi ses igen… Du är mycket saknad av alla dina vänner på katthemmet.

Om Laban:

Laban kommer från samma ställe på Muskö som Murre och Misa. Av hans utseende att döma så har han gått ute många kalla vintrar…

Upphittaren/mataren lade märke till honom först efter att Murre hade blivit infångad, först då vågade Laban sig fram till upphittarens stuga i jakt på mat. Självklart kunde vi inte lämna Laban kvar där och det var tydligt att han behövde få komma in i värmen. Vi hade dock ingen plats så Kattvärnet var snälla och ställde upp och tog honom en vecka tills vi kunde ordna plats. Laban var både omärkt och okastrerad vid upphittandet.

Laban har funnit sig till rätta på katthemmet om än med en blyg framtoning Han håller sig framme och går på upptäcktsfärd och njuter av att klappas och borstas av personer han känner och litar på.

Laban bodde några månader i jourhem där han trivdes väldigt bra med familjens honkatt, men han har återkommande problem med eksem och behöver medicin men är inte helt lätt att medicinera. Han har på sista tiden tacklat av lite och vi har honom nu under uppsikt och extra omvårdnad och undersöker orsak.

 

Laban Musk i bloggen