Kalender 2018

Kalender 2018

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Leena Bro

Leena levde som hemlös i ett industriområde i Bro. En kvinna ringde oss, hon berättade om några katter som hade observerats där av hennes son som jobbade i området. Han hade sett katterna under ca 1 år och under tiden som gått så hade Leena fött ungar där ute.  Nu sökte de hjälp för katterna och vi ställde dem på vår kölista.

Läget var lite akut då det fanns stor risk för att Leena skulle bli dräktig på nytt hinna föda ute igen och den stora hankatten haltade svårt. Vi fick en ledig box i vår isoleringsavdelning och fällor ställdes upp och riggades. Det dröjde inte länge så var de inne hos oss.

Leena var först väldigt försiktig och ängslig men efter kastreringen så slappnade hon av och fann sig mer till rätta – hon låter oss väldigt försiktigt klappa henne med en ¨klapp-pinne¨.

Leenas otrygga liv är nu slut  – ett nytt liv i trygghet har börjat! Hon och Leif hänger ihop och myser och tvättar varandra så de söker ett hem tillsammans – så klart! 

Leif leena

Leena Bro i bloggen

Leena Bro fakta

Bokningsstatus: Bokningsbar
Ålder: 3 år
Kön: hona
Placering: På katthemmet
Kattens behov: Extra kärlek Behöver kompis Utekatt
Skicka intresseanmälan