Kalender 2018

Kalender 2018

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Lilla Grå af Djursholm

Lilla Grå börjar bli en av veteranerna på katthemmet! Hon är en av katterna som ursprungligen kommer från en kattkoloni vid Djursholms Torg där hon fångades in som ung tillsammans med flertalet av sina släktingar. Lilla Grå tog lång tid på sig att bli tam men efter några år så bestämde hon sig för att det var helt ok!

Hon vill ha sina dagliga kelstunder när hon ligger i sin bädd och är en av de få som har grönt kort på katthemmet dvs. hon får gå dit hon vill – vi öppnar dörrarna – och hon är mycket nöjd med det… På visningarna på lördagar patrullerar hon fram och tillbaka mellan folks ben för att kolla vad som händer.

Vi älskar Lilla Grå och även om både hon och vi tycker att katthemmet är hennes hem så önskar vi henne så mycket mer än så… Vi ser gärna att hon får ett riktigt hem sina sista år i livet.

Lilla Grå har flyttat på prov några gånger men aldrig trivts, förutom sista gången – Då hon hittade helt rätt hem! Hon och Lucaz bodde då hos en man som var pensionär och hade all tid i världen för dem, men tyvärr så blev han mycket tragiskt allergisk och Lilla Grå kom återigen tillbaka till oss…

Men vi ger inte upp! Vi drömmer om att åter hitta rätt hem till Lilla Grå.

Hemmet ska vara lugnt och kärleksfullt och hon vill gärna ha med sig sin kille Henke. Och… Gärna syrran Stjärna… Hon önskar sig en nätad balkong/altan med närhet till naturen (eller ett hus i skogen) så hon kan känna alla dess dofter och spana på fåglarna. 

Lill Grå bor nu i permanent jourhem tillsammans med Stjärna i ett hus i skogen med många kattkompisar!

 

 

 

 

 

 


 

Lilla Grå af Djursholm i bloggen

Lilla Grå af Djursholm fakta

Bokningsstatus: Ej bokningsbar
Ålder: 12 år
Kön: hona
Placering: Jourhem
Kattens behov: Extra kärlek Behöver kompis