Kalender 2019

Kalender 2019

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Familjens kom ihåg-kalender 2019

Familjens kom ihåg-kalender 2019

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp din familjekalender nu!

Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Manne Hudd

2018-06-01

Fina Manne – tänk så bra livet kan bli! Du fick chansen att åka att åka och provbo tillsammans med kompisen Jeff som du lärt känna på katthemmet. Och nu blir ni adopterade av er nya familj på Värmdö! Du har nu börjat bo in dig och törs ta ut svängarna och din utveckling kommer att gå snabbt i den kärleksfulla atmosfären som råder där! Ha ett underbart liv tillsammans! Stort tack till er – familjen som öppnade ert hem för Manne! 

Om Manne:

Manne dök upp på upphittarens altan i slutet av sommaren, han kom dagligen på besök och tiggde mat. Hon började mata honom då hon misstänkte att han blivit övergiven och inte har något hem och efterlyste en ägare men tyvärr utan resultat.

Manne var alltid uthungrad när han kom och slukade maten och vilade sig sedan på altanen. Upphittaren kontaktade oss och bad om hjälp att fånga in Manne för att kolla om han är id-märkt då hon inte själv fick röra honom. Han fångades villigt in med fällan redan vid första försöket! Tyvärr var det som vi befarade – Manne var okastrerad och omärkt. Men nu är han i alla fall inne i värmen!

Manne är försiktig men helt klapp-tam bara man närmar sig lugnt och mjukt, då tycker han att det är sååå skönt Manne söker ett lugnt och kärleksfullt hem tillsammans med en snäll kompis.

Manne provbor nu med kompisen Jeff hos en djurälskande familj på Värmdö

Manne Hudd i bloggen