Kalender 2018

Kalender 2018

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Marwin Gull

2017-11-30

Fina ståtliga Marwin – du fick ett hem som passar dig precis! Husse, hus, två sällskapsdamer som provbor (Primrose & Effie). Till våren får du gå ut och bekanta dig med omgivningarna. Vi önskar er allt gott och ett långt och lyckligt liv tillsammans!

Om Marwin:

Marwin har varit synlig på Norrö under en längre tid. Han uppmärksammades där förra året strax efter att vi hade fått in en annan katt som han är väldigt lik. Upphittarens känsla är att de är släkt och vi håller med om att chansen är stor då de ser så lika ut, men Marwin är mycket yngre.

Marvin försvann sedan spårlöst men dök nu upp igen. Denna gång haltade han och såg trött och sliten ut  upphittaren larmade oss och han fick komma in till katthemmet.

Väl inne så fick Marwin sina skador omsedda, han var rätt illa åtgången av gamla och nya skador. Troligen har han fått kämpa för mat och revir. Han blev kastrerad, vaccinerad och id-märkt.

Marwin är helt tam Han är en snäll och vänlig herre i sina bästa år som önskar ett hem där han får gå ut igen!

Marwin provbor nu tillsammans med Primrose i Åkersberga

Marwin Gull i bloggen