Kalender 2019

Kalender 2019

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Max Milo

Bokad

Max hittades i ett bostadsområdet i Ågesta och fångades in av upphittaren. Han var kastrerad och chippmärkt men tyvärr inte reggad så hans ägare gick inte att hitta trots annonsering och lappar i området. Han ställdes på kö till oss av upphittaren och nu är han inne på katthemmet.

Max är lite förvildad efter att troligen ha varit ute en längre tid. Han behöver tid på sig för att vänja sig vid att vara inne igen och att bli hanterad. Vi tränar honom och det går framåt och han tycker det är ganska mysigt!

Han är ett litet hjärta – han var lite blyg till start och försiktig men har redan fått många vänner på katthemmet. Det märks att andra katter gör honom lugn. Han har också hittat in i köket och blivit en stjärna på att tigga godsaker vid köksbordet

Max söker nu ett nytt hem. Han älskar andra katter så det är jätte viktigt att det finns en snäll kattkompis i nya hemmet (eller att han får med sig någon från katthemmet). Han vill ha en vän att busa och leka med men som också står ut med att han vill ligga nära och mysa. 

Max behöver utegångsmöjligheter i en trygg miljö. Han passar inte med små barn utan behöver en familj med trygga, lugna vuxna!

 

Max Milo i bloggen

Max Milo fakta

Bokningsstatus: Bokad
Ålder: 6 år
Kön: Hane
Placering: På katthemmet
Kattens behov: Extra kärlek Behöver kompis Utekatt