Kalender 2018

Kalender 2018

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Merlin Sun

2017-02-17

Merlin har hittat hem 

Vilken tur du hade Merlin att det gick så fort!
Du hann knapp mer än komma in förrän din människa dök upp Och nu efter en provtid så visade det sig vara helt rätt för dig. Vi är så glada att du har fått en lugn och trygg matte, en stor lägenhet med glasad balkong och vem vet, kanske blir det en tripp till landet i sommar Ha ett underbart liv lilla hjärta!

Om Merlin

Merlin är född i Härnösand. Ägaren flyttade hit och de flyttade runt en del, Merlin fick periodvis gå ut. De senaste två åren har de bott litet och mörkt och Merlin fick knappt se dagsljus och han fick aldrig fått gå ut och var oftast ensam.

Ägaren insåg till slut att det inte var ett värdigt liv för Merlin att leva i mörker och ensamhet, han fick hjälp av en bekant att äntligen kastrera Merlin och som kontaktade oss – vi ordnade omgående en plats för Merlin.

Merlin är ett litet hjärta blyg och försiktig men nyfiken på vad livet nu kan erbjuda honom. Till vår stora glädje så fick han ganska direkt flytta till en dam i Täby.

Nu provbor Merlin hos henne!