Kalender 2019

Kalender 2019

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Mike af Margona

2017-12-29

Det blev ju hur bra som helst det här – och snabbt gick det! Ni har nu hittat ert ¨föralltidhem¨du och syrran och vi är så glada för er skull. Ni kunde inte ha hittat ett mysigare hem och en mysigare familj – ni trivdes på direkten. Ha ett underbart liv tillsammans!

Om Mike & Meja:

Mike kommer ursprungligen från Norrtälje. Vi fick larm om en hona med ungar som gick hemlösa där. Det var mamma Margona och hennes tre ungar. Familjen fångades in och fick komma till oss. Alla var klapp-tama när de kom in om än lite blyga.

Mike & Meja fick ganska snabbt flytta till ett par på Söder, där har de bott som innekatter under några år. Matte och husse upplever dock att de inte trivs längre sedan de fick barn och de längtar efter att få gå ut så nu letar de ett nytt hem med trygga utegångsmöjligheter. Mike är fortfarande bästis med sin syster Meja.

De busar, leker och sover tillsammans och de söker ett nytt gemensamt hem där det inte bor småbarn men ok med äldre lugna barn!

De provbor nu hos en familj där det bara bor stora barn i Skarpnäck

mike o meja collage