Kalender 2018

Kalender 2018

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Milo don Vito

2017-03-07

Vilken lycka Milo! Att få flytta med sina bästa vänner Ascot & Rocco till ett hus på landet! Ett riktigt drömboende i Rimbo hos en kattälskande Matte & Husse. Vi kunde inte önska er ett bättre hem och vi önskar er ett underbart liv tillsammans. Tack till Matte & Husse som öppnade sina hjärtan och sitt hem för dessa grabbar. En stor kram till er  från oss alla! 

Om Milo:

Milo uppmärksammades i ett bostadsområde i Alby i slutet på april men troligen har han varit på driv en längre tid då han var enormt smutsig och stressad. En tjej som hjälper hemlösa katter i området tog in honom medan hon sökte efter en ägare, tyvärr utan resultat.  Milo var omärkt och okastrerad vid upphittandet.

Då hon själv inte kunde ta hand om honom så bad hos oss om hjälp och Milo fick komma in till katthemmet.

Vi tror Milo är född inne men blivit hemlös tidigt i sitt liv och upplevt livet ute som svårt och tufft. Han är alltså en förvildad tamkatt, som nu är stressad och behöver tid att landa i lugn och ro innan han kan visa oss vem han är. Och han får så klart god mat och mjuka bäddar och så mycket tid han behöver.Milo har nu funnit sig till rätta och gjort enorma framsteg, han har blivit vårt nya kel monster!

Milo provbor nu hos en familj ute på landet i Rimbo tillsammans med sina polare Ascot & Rocco!

Milo don Vito i bloggen