Kalender 2019

Kalender 2019

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Mimmi By

2017-12-24

Kära Mimmi du hittade ett hem som passar dig precis. Många som kan klappa och många små att mysa med – precis som du hade önskat dig! Vi önskar er allt gott tillsammans!

Om Mimmi:

Mimmi blev hämtad från ett dödsbo i Åkersberga tillsammans med sina två kompisar. Sonen larmade och en granne släppte in oss i lägenheten för att vi skulle kunna hämta katterna. Alla tre var välmående, de hade tagits väl omhand av grannarna.

Mimmi är en väldigt social och mysig tjej som vill ha mycket uppmärksamhet. Hon sover gärna i sängen i jourhemmet  helst ligger hon sked med någon av barnen! Det känns som om hon inte har något behov av kompisarna Roxy och Missan då hon drar sig undan dem och håller sig för sig själv. Mimmi umgås mycket hellre med människor.

Vi tror att hon skulle må bra i ett hem där hon själv får stå i centrum hos någon som har mycket tid för henne och där hon får utegångsmöjligheter i en bra miljö. Mimmi är van vid att gå ut i radhusmiljö.

Mimmi provbor hos en barnfamilj i Åkersberga.