Kalender 2018

Kalender 2018

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nelson Rallare

2017-09-19

Vår fina Nelson har hittat hem! Å inte vilket hem som helst… Ett drömhem – ett hus på landet med hästhagar runt omkring och 2 kattkompisar (Grace & Danny som också kommer från katthemmet) Inte illa Nelson! Och till våren väntar mössen där ute på att du ska komma ut å leka…  Ha nu ett underbart kattliv med din nya familj – vi är så glada för din skull. Många kramar från oss alla!

Nelson myser

Om Nelson:

Nelson drev runt i ett område i Brottby. Han har hållit till vid en lada i ca 1-2 års tid. De som uppmärksammade honom är ägarna till ladan som bor precis bredvid och förutom dem så finns det bara en till boende där i övrigt ligger detta ställe långt ut i skogen.

Nelson var både omärkt och okastrerad vid upphittandet men det är helt klart att han är en tamkatt som har blivit förvildad av åren ute som hemlös. Det syns i hans ögon att han kommer ihåg – när vi klappar honom mycket försiktigt.

Nelson har nu helt slappnat av efter att ha fått flyttat ut till de andra katterna. Han rör sig över hela katthemmet och ligger och jäser på alla möjliga ställen!

Nelson önskar sig ett hem ute på landet där han kan få komma ut och jaga möss igen och där det finns en snäll kompis.

Nelson provbor nu hos en familj ute på landet i Vallentuna

 

Nelson Rallare i bloggen