Kalender 2019

Kalender 2019

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nikita Lovely

Vi fick larm om Nikita hösten 2016. En kvinna hade då vid flera tillfällen observerat henne i Rimbo, hon rörde sig över stora områden och med tiden anade hon att Nikita var hemlös. Hon fick en fälla för att fånga in henne men sen gick tiden och helt plötsligt var Nikita borta. Nu i början av sommaren dök hon upp igen och fångades in för att vi skulle kunna kolla id-märkning.

Men tyvärr var hon omärkt, okastrerad och hade flera tänder avslagna. Vidare efterforskningar visade att hon hängt vid samma gård under minst 3 år men rört sig över väldigt stora ytor. Lappar hade satts upp under hösten 2016 i hopp om att hitta en ägare men alla i området var eniga om att hon inte tillhörde någon.

Nu är Nikita inne på katthemmet för för att få den omvårdnad hon behöver, hon har blivit kastrerad och ska få sina tänder fixade. Hon är försiktigt klapptam och uppskattar mjuka bäddar och god mat. Någon gång måste hon ändå ha haft en ägare även om det var länge sedan.

Nikita vill få flytta hem till en ansvarsfull, kärleksfull ägare som bor lantligt så att hon får tillbaka sin frihet som utekatt men under ordnade förhållanden. Hon tycker om andra katter och vill gärna ha sällskap av en snäll kompis!

Nikita Lovely i bloggen

Nikita Lovely fakta

Bokningsstatus: Bokningsbar
Ålder: 5 år
Kön: hona
Placering: På katthemmet
Kattens behov: Extra kärlek Behöver kompis Utekatt
Skicka intresseanmälan