Kalender 2018

Kalender 2018

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Pelle Rallare

Bokad

Pelle dök upp vid en gård långt ute på landet i Vallentuna i sommras. Det finns endast tre hus i närheten och ingen av de boende där visste vem han var. Lappar blev uppsatta längs vägarna där och annonser fanns ute på fb etc men ingen ägare gav sig tyvärr tillkänna. Pelle är helt tam så självklart har han haft ett hem någon gång, men vad som sedan hänt kan vi bara spekulera om. Han är en liten och rar kille som till att börja med var lite orolig och ängslig men som nu visat sitt rätta jag!

Pelle är den keligaste, mysigaste och lekfullaste lilla katt du kan tänka dig! Han älskar att stå i centrum och få mycket uppmärksamhet!  Pelle behöver ett kärleksfullt hem där det finns många händer som kan klappa honom och leka med honom och där han kan få gå ut och busa.

Pelle vill flytta med sin kompis Timmy, tillsammans röjer de på katthemmet och hittar på rackartyg! De behöver få komma ut och springa av sig… Vi och de andra katterna börjar bli lite trötta på dem… Obs! De är lugna när de sover!

Pelle vilar

Pelle & Timmy har nu flyttat för att provbo hos en familj i villa i Åkersberga

Pelle Rallare i bloggen

Pelle Rallare fakta

Bokningsstatus: Bokad
Ålder: 2 år
Kön: Hane
Placering: Jourhem
Kattens behov: Extra kärlek Behöver kompis Utekatt