Kalender 2018

Kalender 2018

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Prince Charming alias Prinsen

2017-02-17

Prinsen fick åka och provbo tillsammans med kompisen Affe och så småningom även deras gemensamma tjej Smilla – hos en familj i Märsta där deras gamla polare (och släktingar till Smilla) Bobby & Marley King redan bodde!  Det var första gången som Prinsen var i ett riktigt hem och till vår stora glädje fann han sig till rätta direkt! De kommer alla att bli adopterade av sin toppen-matte! Och nu lever de som en stor lycklig familj tillsammans. Tack Birgitta en stor kram till dig från oss! 

prinsen 1

Om Prinsen:

Prinsen är en av de hemlösa katterna från Täby kyrkby som vi tagit emot. Han har funnits i området i många år. Han sågs första gången 2007 men kan ha funnits där ännu längre…

Om han är född ute eller har blivit övergiven/borttappad vet vi inte. Prinsen har haft sitt revir lite längre bort i området. Kanske beror det på att han är lite lägre i rang och med åldern haft svårt att mäta sig med de andra katterna. Han har kämpat länge där ute och vi är mycket glada att han nu äntligen är inne hos oss. Prinsen var liksom de andra katterna från området omärkt och okastrerad vid upphittandet.

Nu får Prinsen lugn och ro, god mat och mjuka varma filtar! Prinsen tog lite tid på sig att coola ner – men nu ligger han framme och tar godis från vår hand  Vissa av oss får klappa honom bara vi är lugna och sjunger hans vaggvisa på kvällen

Han är lycklig med sina nya vänner och njuter av att vara inne i värmen och tryggheten!
På kvällarna kan man se honom och Affe stryka sig mot varandra och prata lite. Även Affe kommer från samma område men kom in långt efter Prinsen…men vad vet vi? Kanske känner de varandra sen gammalt? 

Prinsen provbor nu tillsammans med Affe hos en familj i Märsta där deras gamla polare Bobby & Marley redan bor!

 

Prince Charming alias Prinsen i bloggen