Kalender 2019

Kalender 2019

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Familjens kom ihåg-kalender 2019

Familjens kom ihåg-kalender 2019

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp din familjekalender nu!

Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Robban Snygg

2018-04-24

Robban, Ivan & Frazze  – denna fantastiska trio har nu hittat hem. Ett hus i skogen och kärleksfulla ägare – allt de någonsin kunnat drömma om blev sant! Ha ett underbart liv tillsammans lära vänner!

Hälsning från Ivan, Frazze & Robban

Om Robban:

Robban blev övergiven av sina ägare – de sålde sitt hus, tog sina andra katter, flyttade och lämnade honom kvar.De nya ägarna till huset var kloka nog att förstå att Robban behövde hjälp så de ställde honom till kö på flera katthem och nu har han fått komma in till oss. Robban hade inte blivit kastrerad eller fått den omvårdnad han så väl behövde.

Och då han inte blivit så mycket hanterad de sista två åren så har han blivit lite förvildad. Vi gav Robban den tid han behövde för att återfå sitt förtroende för oss människor igen. Han lät sig försiktigt klappas och njöt av att få god mat och mjuka filtar. Tiden gick och han slappnade av allt mer och började söka vårt sällskap.

Köket/köksbordet är hans nya favorit häng! Där ligger han nu mitt på bordet och tigger klappar och gott käk. Robban börjar bli sitt rätta jag – han är en supercharmig, snygg och kelig kille i sina bästa år som söker ett kärleksfullt hem där han får gå ut och jaga möss igen under ordnade förhållanden!

Robban Snygg i bloggen