Kalender 2019

Kalender 2019

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Roger Rockare

2018-07-26

Yes!  Här satt det! Sa Rogge när han och Osborn flyttade in hos familjen… En snygg kattdam som mötte dem (Rogge hade för övrigt med sig blommor och choklad som sig bör…) och en till synes trevlig lya med schysst soffa och med fri insyn i köket! Här kan jag bo sa Rogge direkt och vi sa till honom lugna puckar Rogge det är provbo du vet… Fnys sa Rogge – det här kammar jag hem – det e luuuugnt! Å ja.. vad ska vi säga? Rogge hade rätt så klart – nu är han och Osborn adopterade och har fått löfte om flytt till lya med rastgård så småningom! Vi kan bara säga: Snyggt jobbat Roger och ha ett underbart liv hos er nya underbara familj!

Roger & Osborn hälsar!

Om Roger:

Roger Rockare är en av de 80 övergivna katterna från Mörtnäs. Han fångades in tillsammans med Osborne. De fick prova på att bo i ett eget hem där de trivdes och utvecklades massor i några år tillsamman med sin lilla tjejkompis Candy. Men ändrat boende för deras matte gjorde att de nu kom tillbaka till oss. Candy deras lilla tjej blev sorgligt nog sjuk och gick bort. Roger och Osborn bor nu hos oss på katthemmet.

Rogge som han kallas av sina polare är en cool och nyfiken kille som gillar när vi leker med laserpekaren – men ännu mer gillar han köket och dess tillhörande godsaker! En kombination av dessa saker bör finnas i hans nya hem: Mat för att nå hans hjärta och lek för att hålla honom i trim! Å så polaren Osborn så klart!

Roger är också numera helt klapptam bara man närmar sig lite försiktigt! Ha gillar laserpekare, små möss som flyger lätt, sina polare på katthemmet och gott käk.. Han har en vänlig karisma och får lätt nya vänner – Rogge sprider trivsel omkring sig och är en mycket god kamrat som tar hand om sina vänner och vårdar dem ömt.

Roger söker ett nytt hem tillsammans med Osborn. Han vill gärna ha tillgång till en stor nätad altan men vill helst få gå ut i ett tryggt område!

Roger provbor nu med sin vän Osborn hos en familj med en söt kattdam i Täby

Roger Rockare i bloggen