Kalender 2018

Kalender 2018

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Serafina Goodyear

Serafina hade levt hemlös på en däckfirma i Rotebro ihop med sin familj (pappa katt samt sina två ungar). Hon, pappan och syster fångades in först och fick komma till Kattstallet men när det var dags för sonen Amir så var de fullbelagda pga ett stort antal katter från ett dödsbo och de hade ingen möjlighet att ta in Amir.

Vi blev tillfrågade om vi kunde hjälpa honom. Vi kände direkt när han kom in att det var så sorgligt att han pga av omständigheterna särats från resten av sin familj – vi kontaktade Kattstallet och frågade om vi kunde få ta över mamma Serafina och resten av familjen. Dottern Melody var redan bortadopterad men Serafina och pappa Abbas kom in till oss och fick återförenades med sonen AmirSerafina är lite blyg, men helt klapptam Hon har dock levt ett hårt liv –  flertalet tänder var trasiga och saknades. Hon har ett skadat öga och är troligen helt blind på det.

Safira och hennes fina familj har nu funnit sig till rätta hos oss.

Sarafina älskar att vara i rastgården med sina nya vänner. Hon är redo att flytta till ett eget kärleksfullt hem där det finns en snäll kattkompis eller med någon av sina vänner i rastgården- Vega kanske?  Hon behöver en rastgård eller få gå ut i ett mycket lugnt område.

 

 

 

 

 

Serafina Goodyear i bloggen

Serafina Goodyear fakta

Bokningsstatus: Bokningsbar
Ålder: 8 år
Kön: hona
Placering: På katthemmet
Kattens behov: Innekatt Extra kärlek Behöver kompis Utekatt
Skicka intresseanmälan