Kalender 2019

Kalender 2019

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Sylvester / Mischa

2017-12-13

Fina Mischa du behövde inte vänta länge på ditt drömhem! En av våra volontärer tog med dig hem och nu är du den nye Kungen av Karlsudd. Du fick ett slott och en Drottning på köpet. Var nu snäll mot henne och ta väl vara på din nya chans i livet Kramar från oss alla!

Om Sylvester:

Sylvester har gått hemlös i ett års tid. Upphittaren lade märke till honom i okt 2016 och såg honom ute under hela vintern han började fråga runt och tapetserade hela området med lappar efter ägare – men ingen hörde av sig.  Han fick flytta till upphittarens vän i våras. Sylvester var både okastrerad och omärkt. Så de kastrerade honom och upptäckte att han hade både en tandfraktur samt öroninflammation och då de kände att han behövde mer hjälp än de kunde ge så kontaktade de oss och bad om hjälp.

Sylvester är nu inne i värmen på katthemmet. Han är en mycket rar kille och känns väldigt nöjd och tacksam över att ha fått hjälp att komma in i värmen!

Sylvester provbor nu hos en familj i Vaxholm där Skorpan Drottningen av Karlsudd bor.