Kalender 2019

Kalender 2019

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Timmy Tipp

Bokad

Timmy kommer från Tveta tippen i Södertälje där ett stort antal katter lever hemlösa. Flera katthem gick ihop och försöker nu hjälpa dessa katter då miljön är allt utom lämplig! En helt fruktansvärd miljö för katter att leva i med stora maskiner som de kan krossas av i sin jakt på mat  bland soporna på sopberget.

Timmy kom in tillsammans med Tilda, de fick bo i ett av våra jourhem de första veckorna. Nu har  de kommit in till oss på katthemmet. Timmy är fortfarande blyg och försiktig och vi ger honom tid att landa och vänja sig vid den nya miljön.

Timmy utvecklades i blixtens hastighet och blev vår nya tiggarkatt i köket – han snor sig runt våra ben så fort det vankas godsaker tigger både godsaker och klappar! Han har blev bästis med Pelle och de fick flytta tillsammans för att provbo. Men dessvärre visade det sig att Timmy inte var redo för flytt fast Pelle trivdes super bra – de gled ifrån varandra… Så vi var tvungen att fatta beslutet att sära dem åt.

Timmy är nu tillbaka på katthemmet och är sitt vanliga busiga jag. Tack och lov…

Timmy Pelle bus 2

Timmy Tipp i bloggen

Timmy Tipp fakta

Bokningsstatus: Bokad
Ålder: 2 år
Kön: Hane
Placering: På katthemmet
Kattens behov: Extra kärlek Behöver kompis Utekatt