Kalender 2018

Kalender 2018

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Timmy Tipp

2017-11-02

Kära Timmy – ett eget hus med din bäste vän Pelle… Kan livet bli så mycket bättre? Soptippen i Södertälje känns nog avlägsen…Nu kan ditt liv börja på riktigt – hos en kärleksfull familj ska du och Pelle nu bo tillsammans och snart får ni också gå ut och jaga möss ihop! Ha ett underbart liv!!! Kramar från oss alla på katthemmet!

Pelle Timmy provbo 1 (002)

Om Timmy:

Timmy kommer från Tveta tippen i Södertälje där ett stort antal katter lever hemlösa. Flera katthem gick ihop och försöker nu hjälpa dessa katter då miljön är allt utom lämplig! En helt fruktansvärd miljö för katter att leva i med stora maskiner som de kan krossas av i sin jakt på mat  bland soporna på sopberget.

Timmy kom in tillsammans med Tilda, de fick bo i ett av våra jourhem de första veckorna. Nu har  de kommit in till oss på katthemmet. Timmy är fortfarande blyg och försiktig och vi ger honom tid att landa och vänja sig vid den nya miljön.

Timmy utvecklades i blixtens hastighet och blev vår nya tiggarkatt i köket – han snor sig runt våra  ben så fort det vankas godsaker tigger nu både godsaker och klappar! Han har blivit bästis med Pelle de hänger om dagarna och hittar på en massa bus på katthemmet tillsammans!

Timmy Pelle bus 2

Timmy och Pelle vill flytta tillsammans till ett hem där de får gå ut och springa av sig all energi och leva livet!

Timmy & Pelle har nu flyttat för att provbo hos en familj i villa i Åkersberga


Timmy Tipp i bloggen