Kalender 2018

Kalender 2018

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Tom Jones

2017-05-17

Tänk så bra livet kan bli kära Tom! En alldeles egen matte som älskar bara dig och som är hemma på dagarna så att du kan sitta i knä när du vill! En lägenhet i Häggvik med  balkong med fin utsikt och god mat – vad med kan man önska sig? Ha ett underbart liv tillsammans! Kramar från oss alla

Om Tom Jones:

Tom dök upp en dag för ca 4 år sedan hos en äldre dam i ett bostadsområde. Då den äldre damen tragiskt nog gick bort i somras så hamnade Tom åter ute på gatan. En granne matade honom i ett halvår och larmade sedan ett annat katthem. Vi blev kontaktade av dem om hans öde och Tom fick komma in till ett av våra jourhem.

Vi gjorde lite efterforskningar då Tom var både kastrerad och öronmärkt – även om märkningen var otydlig! Till slut lyckades vi tyda den och det visade sig att Tom var en äldre hankatt, han är född 2002 vilket vi aldrig hade kunnat gissa. Han är en snygg kille i mycket gott skick och ser inte ut att vara äldre än 8-9 år. Ett mycket bra exemplar med andra ord! Via öronmärkningen lyckades vi även få fram vem hans ursprungliga ägare var och det var en kvinna som gick bort 2010 så troligen blev han hemlös då och på sin vandring lyckades han hitta den gamla damen.

Tom är en social och kelig kille som söker ett lugnt hem. Det är tydligt att han föredrar kvinnor så ett hem hos en kvinnan som lever själv skulle passa honom bäst. Han vill ha nätad el glasad balkong/altan med trevlig utsikt el utegångsmöjligheter

tom-jones-2-jpg