Kalender 2019

Kalender 2019

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Tom Tom af Kotteland

2018-02-07

Tomtom och Fleur är äntligen hemma

Tomtom & Fleur har bott på prov jour under en längre tid men nu känner matte att hon inte vill skiljas från dem  Så de är nu adopterade och kommer att fortsätta ha ett tryggt, lugnt och kärleksfullt liv ihop 

 

Om Tomtom

Tom Tom kom till oss efter att ha gått hemlös som liten kattunge i Täby, liten och väldigt smal och hade inte mycket självkänsla… Han fick åka raka vägen till ett jourhem och blev där kompis med kattungen Lakrits.  De båda fick ett hem ihop efter några månader men har nu kommit i retur pga ändrade familjeförhållanden.

Nu när grabbarna blivit stora så har det blivit tydligt att de inte passar så bra ihop då Lakrits har lite för mycket energi för Tomtom.  Tomtom behöver en snäll lugn kattkompis att busa runt lite lagom med.

Tomtom är en väldigt rar och gosig kille som älskar att ligga i knät och mysa men har har en liten skör ådra och tycker inte om när det är stojigt runt honom. Tomtom behöver en lugn och mjuk kärleksfull familj utan småbarn! Vi tror han skulle passa bäst som innekatt men gärna med en nätad balkong.

Tomtom & Fleur provbor nu hos en familj :-)

 

Tom Tom af Kotteland i bloggen