Kalender 2018

Kalender 2018

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Tordan Lovedson

2017-04-21

Älskade Tordan! (som numera heter Merlin) Ditt liv blev bra igen efter allt som hänt – du har nu fått ett nytt kärleksfullt hem och med dig fick du vännen Dalton från katthemmet. Till en kattälskande matte och två nya katt kompisar fick du flytta och provbo och nu är du adopterad av din matte och hennes för alltid. Vi önskar er allt gott och ett fint liv tillsammans kära vänner!

Tordan o Dalton

Om Tordan:

Tordan och hans syskon föddes i ett förråd på en lekplats i Tensta. Tordans mamma var hemlös och hade sökt skydd i förrådet för att kunna föda sina ungar. Som tur var upptäcktes den lilla familjen av snälla människor som gav dem mat i väntan på att de skulle hitta hjälp.

Efter några år på katthemmet blev han adopterad av tjejen som hade hans mamma och det blev ett väldigt kärt återseende.  Nu många år senare så har Tordans mamma somnat in och Tordan har kommit tillbaka till katthemmet.

Tordan är en lugn och väldigt snäll kille som fungerar bra med alla de andra på katthemmet. Han kan spela lite ”svår” och man kan lätt få intrycket av att han är en skygg katt –  men egentligen uppskattar han både klappar och kel! Tordan är bara lite blyg.

Vår fina Tordan behöver ett stabilt, lugnt hem där det bor en snäll kattkompis som han får kela med och ligga nära.

Tordan Lovedson i bloggen