Kalender 2019

Kalender 2019

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Torsten Tipp

2017-11-18

Från Tipp till Topp… Kan man ju säga om er – eller hur? Ni har fått ett fantastiskt hem ute på Resarö i Vaxholm. Hus och kattkompisar och kärleksfulla människor! Livet kan nog inte bli så mycket bättre! Ha ett underbart liv tillsammans kära vänner!

Tippen 2Torsten & Tilsa myser

Om Torsten:

Torsten kommer från Tveta tippen i Södertälje där ett stort antal katter lever hemlösa. Flera katthem gick ihop och försöker nu hjälpa dessa katter då miljön är allt utom lämplig! En helt fruktansvärd miljö för katter att leva i med stora maskiner som de kan krossas av i sin jakt på mat  bland soporna på sopberget.

Torsten kom in tillsammans med Teddy. Men Torsten visade sig till vår förvåning vara helt klapptam! Han spinner och tycker det är jätteskööönt – men har fortfarande nära till ett fräs och en snabb högersving om han tycker att vi närmar oss för oförsiktigt. Så det var nog ett tag sedan han hade ett hem, han är en klassisk – jag vill jättegärna att ni klappar men oj vad det kan vara läskigt med människor ibland…

Torsten älskar att bli serverad god mat och verkar relativt nöjd med livet! Han har en förkärlek för STORA leksaksmöss – han kan lätt ta jobb som råttfångare så småningom… Han har nu  kommit mer i balans med sig själv i den här för honom – helt nya världen. Och han kräver sin dagliga kelstund – det är nu såååå skööönt att bli kliad!

Torsten söker ett stabilt hem (utan små barn) med bra utegångsmöjligheter! Gärna lantligt långt bort från stora vägar och oljud (det har han haft nog av…) Han trivs bra med andra katter så en kattkompis vill han ha! 

Torsten & Tilda provbor nu hos en familj på Resarö där det bor två andra kattkompisar

Torsten Tipp i bloggen