Kalender 2018

Kalender 2018

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Billy Idol

Adelsö Katthjälp har haft span på Billy i ca 2 år och nu äntligen är han infångad. Han upptäcktes då en kvinna letade efter sin försvunna katt. Bill sågs ofta på kameran och vid de matstationer som upprättades av kvinnan. Efterlysningar gjordes men ingen ägare gick att finna.

Billy var omärkt och okastrerad vid upphittandet och öronen var då fulla av skabb.  Adelsö Katthjälp har nu kastrerat, id-märkt, vaccinerat och behandlat hans öron och tagit hand om honom i väntan på plats hos oss.

Billy är väldigt lik vår Pampen som kom från samma område för några år sedan. Vi gissar att detta kan vara en släkting till honom. Han var väldigt ängslig när han kom in och spottade och fräste för att hålla alla på avstånd och gjorde till och med utfall, men har nu lugnat ner sig betydligt efter kastrering och visat sig vara klapptam, bara man närmar sig lugnt och försiktigt!

Billy mår nu mycket bättre och har fått komma in till katthemmet. Här får han nu landa i sin nya miljö i lugn och ro och vi får tid att lära känna honom lite bättre! 

Billy Idol i bloggen

Billy Idol fakta

Bokningsstatus: Ej bokningsbar
Ålder: 5 år
Kön: Hane
Placering: På katthemmet
Kattens behov: Extra kärlek Behöver kompis Utekatt