Kalender 2018

Kalender 2018

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Zimmy Hex

2017-06-10

Zimmy är nu adopterad av sin provbofamilj tillsammans med sina vänner Haylo och Viola. Och där nu även Castor provbor. Nu bor de alla i ett radhus i Hässelby där de kommer att få gå ut i rastgård så småningom hos detta kattälskande par med sina stora hjärtan…Ha ett underbart liv tillsammans kära vänner! Många kramar från oss!

Om Zimmy

Zimmy kom in tillsammans med Hazzan från en kattkoloni i Tullgarn i Vagnhärad/Trosa. De bodde på en gård och blev matade av en vänlig själ.

Hon har under 1 års tid fångat in katter där, kastrerat och lämnat till olika katthem. I våras hittade hon 2 katter skjutna i diket vid gården. Någon hade tröttnat på katterna och troligen börjat skjuta dem.

Zimmy och Hazzan fick komma in till oss. Zimmy var länge försiktig och blyg, han undrande över allt konstigt som hänt. Inte så konstigt…

Zimmy har nu blivit mycket tryggare och håller sig nu framme, han leker gärna och kelar med Viola – de lindar svans – kanske är de katthemmets nya kärlekspar? 

Zimmy provbor nu hos en kattälskande familj tillsammans med vännerna Viola & Haylo

Zimmy Hex i bloggen