Kalender 2021

Kalender 2021

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Familjens kom ihåg-kalender 2021

Familjens kom ihåg-kalender 2021

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp din familjekalender nu!

Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Hej alla på katthemmet!

Förlåt att det har dröjt lite med att jag hör av mig men det är först nu som jag har fått en egen mailadress (provbo husse och matte är lite tröga). Det här stället som jag provbor på är heljuste. Jag har fått ett eget rum med en stor säng som jag kan ligga i eller under. Det är skönt en egen kupé där jag kan slappa i lugn och ro. Här bor Viper, en ursnygg kattkille som kommer från ett annat katthem, han är en riktig godbit, man blir liksom tvungen att slicka sig om munnen (kolla bilden). Vi har blivit bra kompisar Viper och jag.

Snövit bor här också och hon är också snäll mot mig bara jag uppför mig och inte är för på. Igår när Snövit satt under soffan försökte jag att säga hej till henne men då morrade hon åt mig, jösses vad hon kan morra, jag blev lite rädd och visste inte riktigt vad jag skulle göra, så jag fräste och gav Viper en rak höger, oj vad fel det blev. Tur att han är så snäll, han sa inget alls. Men det är bara att jobba vidare på att komma överens så kommer allt att bara gå hur bra som helst.

Matte och husse har svårt att ta bra bilder på mig, jag är ju svart och mot mörka golv syns jag inte så bra, men jag skickar med några ändå. Vi gillar ju att dansa Snövit och jag. Min dans är cha cha och Snövit är Linedance-fan. Vi har inte hunnit att träna något ännu men jag lovar att skicka bilder så snart vi har kommit igång och övat in någon dans tillsammans. :)

(Jag tjyvtränar lite på stegen bara så att jag ska va i bra form när vi ska till! Kolla in Snövit förresten hon försöker visa mig att Viper är hennes kille… Men ja vet ju att han gillar mig också – så ja känner mig inte orolig!)

Hörs! Kram från

/Kattis

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.