Kalender 2021

Kalender 2021

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Familjens kom ihåg-kalender 2021

Familjens kom ihåg-kalender 2021

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp din familjekalender nu!

Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Ida Arns / Felicias flyttäventyr :-)

Hej!

Nu har det gått nästan en vecka efter flytten, och Ida/Felicia har funnit sig till rätta i nya lägenheten snabbare än snabbt. Tre dagar, sen var den okej.

Bilresan upp var helt klart den jobbigaste delen. Som ni ser så sökte Iris tröst hos Ida/Felicia och oj vad tålmodig hon var! Trodde att hon skulle kvävas ett par gånger… Hade inte Felicia varit med tror jag att Iris hade blivit jätteskärrad. Nu blev hon bara ganska skärrad. Felicia var av åsikten att om hon inte ser det så händer det inte, för hon blundade nästan hela den sex timmar långa resan. :)

Så första natten så brakar kökslampan ned i golvet och går i tusen bitar. Vi misstänkte direkt Felicia, då hon är otroligt nyfiken och en klätterapa. Men hon verkar ha klarat sig bra. Hoppar inte upp på köksskåpen numera. 😉

Har köpt en Ivar-hylla som ska bli/är deras. Den är redan väldigt populär, trots att bara två av hyllorna har filt ännu. Det är

Just nu har Felicia jättetråkigt, eftersom hon vill busa, busa, busa hon klagar högljutt emellanåt. Men om ett par timmar kommer Iris känna sig så pass trygg att de kan leka med varandra. Alltid något. De har i alla fall myst och tvättat varandra i dag.

Hälsningar,

Felicia, Iris och matte

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.