Kalender 2019

Kalender 2019

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Familjens kom ihåg-kalender 2019

Familjens kom ihåg-kalender 2019

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp din familjekalender nu!

Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Tre katter – en familj

Hallå från Bromma, här kommer en liten uppdatering från:
Carmen, Chica och Leo.

Efter tre veckor under samma tak har mycket hänt med alla tre. Leo var väldigt tillgiven redan från första dagen här, men höll sig gärna lite undan i köket. I serveringsskåpet, eller uppe på kylskåpet för den delen, verkade vara hans favorittillhåll. Sakta men säkert har han rört sig ut i resten av lägenheten, och numera får vi se till att göra plats i soffan om han inte ska sitta på golvet och se butter ut. Om matte och husse ska glo på den där TV:n så kan de lika gärna klappa mig samtidigt, låter han hälsa.

Carmen och Chica är mycket nyfiken på pappa, och rör sig nu i lägenheten både dag- och nattetid. Tidigare var det helt otänkbart att de kom fram och lekte under dagens ljusa timmar. Det är mycket nosande och strykande mot varandra som gäller numera. Både Carmen och Chica kan till och med komma fram och nosa oss på handen när vi klappar Leo. Det verkar som att de är nyfikna och intresserade, men fortfarande lite rädda. Rör vi oss för hastigt så skuttar de iväg på behörigt avstånd igen. Trots det känns det ändå som att de tar steg framåt för varje dag som går.

Frukost brukar annars vara samlingstidpunkten för familjen katt. Leo sitter så nära han får på en ledig stol, Chica sitter på en annan stol en bit ifrån (och läser tidningen tydligen) medan Carmen mest är intresserad av blommorna på bordet. Växter verkar vara lite hennes grej generellt sett.

Hela familjen katt har börjat hänga emellanåt, även om Leo ibland viftar till med tassen när han tycker att tjejerna är för närgångna. :)

(Bifogar några bilder på familjen & frukostkonstellationen).

Hälsningar,
Carmen, Cica och Leo (med husvärdar :-)

Kommentarer är avstängda för detta inlägg.