Kalender 2019

Kalender 2019

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Familjens kom ihåg-kalender 2019

Familjens kom ihåg-kalender 2019

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp din familjekalender nu!

Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Max – Viggbyholm, Täby

Vår katt Max är borta sedan 5 juni kl 17-18 från Viggbyholm, Täby. Han är chipmärkt, har halsband, polisanmäld, ligger på Facebook via vilse.nu och djurid.se. Max är 7 år, kastrerad, van utekatt i samma lugna villaområde sedan 3 mån ålder. Créme-sandfärgad-orange i mycket diskret tigrering, inget vitt. 5,2 kg. Kort men tjock ej vattentät päls, han blir blöt som en frottéhandduk i regn. Pälsen är lite märklig för den är så tjock att den är svår att både kamma o borsta, vilket han för övrigt avskyr, får mestadels slippa o ger därför ofta ett lite ovårdat intryck. Blå-grön-gult ganska slitet halsband som oftast är nästan helt gömt under pälsen. Mycket social och pratsam även mot främlingar, gillar barn särskilt i låg och mellanstadieåldern. Matglad och bekväm, föredrar att vara inne vid regn och kall väderlek går mest till närmsta grannarna o sover/tigger mat när han är utomhus.

Har du sett Max? Kontakta Louise, louise@derelius.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>