Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Till alla nya kissar på katthemmet! Del 1

Här kommer lite tips på härliga sovplatser på vårt fina katthem.

För den lite blyga katten:

1. Då har vi ”under filten”. Denna plats är bra om du vill vara ostörd. Här är det inte alla volontärer som ger sig in och de flesta katter låter dig ha denna plats för dig själv. Du kan lätt ligga och spana vad som händer ute i rummet men du slipper blotta dig.

Så detta tycker jag är den absolut bästa platsen för den blyga. /Aston

Aston

2. Sen har vi ”på garderoben”. Denna plats garanterar att du blir ostörd både från katter och volontärer. Ingen orkar klättra upp hit och det enda volontärerna gör på denna höjd när de märker att det ligger en katt där är att ge härlig god blötmat. Fördelen med att ligga här uppe är att du har koll på allt och alla och du slipper att någon hungrig som Henke kommer och tar din goda mat.

Så detta tycker jag är den absolut bästa platsen för den blyga. /Charlie

Charlie

3. Sen har vi ”i borgen”. Här är en bra plats för den blyga som vill ha sällskap. Här kan du ofta mysa bredvid någon söt liten kisse och få både trygghet och värme. Det är tillräckligt undangömt så inte alla ser dig men samtidigt tillräckligt bra utsikt över vad som händer på katthemmet. Här blir man serverad mat inne i holken och det är väldigt mjukt underlag att ligga på.

Så detta tycker jag är den absolut bästa platsen för den blyga. /Sally

Sally

4. Sist men inte minst har vi ”hajen”. Här är du definitivt skyddad. Finns inte en människa eller annan katt som frivilligt sticker in en hand/tass i ett hajgap. Du kommer få vara ifred från alla.

Så detta tycker jag är den absolut bästa platsen för den blyga. / Primrose

Primerose

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>