Kalender 2019

Kalender 2019

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Familjens kom ihåg-kalender 2019

Familjens kom ihåg-kalender 2019

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp din familjekalender nu!

Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Vår fina maj katt!

Timmy Tipp levde som hemlös på en soptipp i Södertälje ihop med ett stort antal andra katter, sannolikt är han född där ute. Flertalet katthem har kämpat ihop för att rädda katterna som lever där. Miljön är fruktansvärd och katterna som kommit in har varit väldigt smutsiga och många i dåligt skick. Mammor har fött sina ungar i skydd av sophögarna och vi vill inte tänka på hur många som krossats till döds av de stora maskinerna…

Timmy var enormt stressad första  tiden  både av det liv han levt och att helt plötsligt komma till ny miljö med människor så nära. Men efter en tid på katthemmet och när han fick träffa alla andra katter så lossnade det! Timmy njuter nu i fulla drag av mjuka rena bäddar och alla leksaker!

Timmy leker och busar och tigger mat och beter sig som en riktig odräglig liten kattunge. De gamla kattdamerna på katthem m  et uppskattar inte alltid hans hyss men de yngre katterna hakar gärnapå hans upptåg! Vi skrattar och njuter av att se hans glädje – av att nu leva på riktigt!

(Timmy är nu bokad tillsammans med buskompisen Max! )

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>