Kalender 2019

Kalender 2019

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Familjens kom ihåg-kalender 2019

Familjens kom ihåg-kalender 2019

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp din familjekalender nu!

Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

BOK RELEASE!!!

Snart är den här!!! Vår alldeles egen BOK!!!! Kan ni tänka er? De har suttit och knåpat med den länge nu… Men nu är det dags – snart ligger den i tryck VÅR BOK!!!

Katterna på Katthemmets egen BOK!

Skriven av våra människor som berättar om våra öden både lyckliga och sorgliga genom åren. Han som var den största inspirationskällan för dem och som fick dem att komma igång med BOKEN var en farbror som hette Anton – Anton var en gammal, sliten farbror katt som bodde här med oss på katthemmet och han hade inte haft det lätt… Anton inleder boken och sedan handlar det om hur våra människor jobbar med oss här på katthemmet och hur katthemmet funkar och så.

Å så klart en massa berättelser om oss! Å så klart så är det lite favoritbloggar med! Å så klart en massa, massa fina bilder på oss!!! BOKEN kommer att kunna beställas i vår BUTIK här på hemsidan i höst och säljas hos oss här på Katthemmet!

Terry

Putsa brillorna – för nu har ni något att se fram emot – skön läsning väntar er i höst!

Hej då från oss!Obs!!! Här nedan får ni en liten förhand kik!

 

Antons ord

Den här boken handlar om alla oss som levt därute som hemlösa – Den handlar om alla oss som förfrusit våra tassar och öron kalla vinternätter när hungern rev och slet i magen. Den handlar om oss som fick hjälp att komma in i värmen och den tillägnas alla våra vänner där hjälpen kom för sent – Den är för er som är kvar därute och som vi hoppas kommer att få hjälp.

Den är för att ni människor ska ta lärdom och förhindra att fler av oss möter detta öde – Den är till för er människor som vill hjälpa – men inte vet hur. Detta är denna boks syfte – Så låt allas våra öden fylla era hjärtan med värme och kärlek och era sinnen med omtanke och lärdom.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>